Stichting Happy Smile wordt door de Roompot Baja Borger gesteund.

De opbrengst tijdens de Roompot Baja Borger 2018 was € 1182,75. Dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd.

Kärcher zal voor de Roompot Baja Borger op 3 en 4 november als Official Cleaning Partner in samenwerking met Schoonex Reinigingssystemen zorgen voor een professionele wasplaats voor de rally auto’s in Borger. En hiermee steunt de rally stichting Happy Smile!

Op het bivakterrein wordt een speciale wasplaats door Kärcher ingericht. De medewerkers van Schoonex Reinigingssystemen zorgen voor een deskundige bediening van de Kärcher apparatuur. Hierdoor wordt het mogelijk om met een schone rally auto te starten.

Roompot Baja Borger is zeer verheugd met de ondersteuning van Karcher als Official Cleaning Partner en Schoonex Reinigingssystemen. Door de unieke afspuitplaats wordt het waswater opgevangen en op een verantwoorde manier afgevoerd.

Wasmunten zijn bij de inschrijving op vrijdag 2 november verkrijgbaar.
De wasmunten kosten € 5,- per stuk en 5 munten voor € 20,-. De opbrengst van deze wasstraat gaat volledig naar het goede doel; www.stichtinghappysmile.com

De organisatie van de Roompot Baja Borger is zeer blij dat Kärcher en Schoonex bereid zijn dit goede doel op deze wijze te ondersteunen.
Dus aan de start met een smile, maar belangrijker is dat we deze kinderen een “happy smile” kunnen geven!

https://www.facebook.com/karcher.netherlands
https://www.facebook.com/Schoonex
https://www.facebook.com/StichtingHappySmile
https://www.kaercher.com/nl/
https://schoonex.nl