Roompot Hunzedal

De Roompot Baja Borger draagt de naam van de hoofdsponsor Roompot Hunzedal in Borger. In 2016 was de Roompot Hunzedal al een beeldbepalend onderdeel in de Baja Borger. De editie van 2016 was voor Maris Marissen reden om zijn bedrijf aan de Baja Borger te koppelen. Maris Marissen: “Niets is mooier om het park onderdeel te laten zijn van de Roompot Baja Borger, zowel voor de deelnemende teams, familie en voor de bezoekers. We zijn er trots op!”

Meer info: Roompot Hunzedal


Hoornstra Aannemingsmaatschappij N.V.

Hoornstra zal ook de derde editie van de Roompot Baja Borger ondersteunen. De edities in 2014 en 2016 droeg de rally de naam: Hoornstra Baja Borger.

Dankzij dit bedrijf is de rally verder gegroeid. Het vakmanschap en het materieel van Hoornstra is van cruciaal belang voor een succesvolle rally. Zij herstellen het terrein, zorgen voor een goede staat van de wegen én paden die zijn gebruikt.

Een onmisbare schakel voor de organisatie. De combinatie van de terreinsport en dat de rally in en rondom Borger wordt verreden was voor Hoornstra ook dit jaar een reden om weer mee te doen.

Hoornstra: “We zijn zeer content dat we onze kennis en ervaring aan de Roompot Baja Borger kunnen koppelen. We kennen de organisatie, de gemeente Borger en er is een klik, dat maakt ons enthousiast om de rally te sponsoren. We hebben er niet lang over nagedacht om ja te zeggen!”

Meer info: http://www.hoornstra-nb.nl


Timmermans Traffic BV

Timmermans Traffic BV zal ook weer de derde editie van de Roompot Baja Borger ondersteunen, begeleiden en bijstaan in de verkeersbegeleiding en bewegwijzering in en om Borger.
Timmermans: “Als familiebedrijf zijn we trots dat we ons steentje bij kunnen dragen”. We zijn dan ook zeer blij dat zij, als een van onze vaste bedrijven van het eerste uur de Roompot Baja Borger weer mogelijk maken!

Meer info: Timmermanstraffic BV


RTV Drenthe

RTV Drenthe is voor de Roompot Baja Borger haar mediapartner. Als organisatie zijn we zeer blij met deze sterke regionale omroep. RTV Drenthe staat bekend om haar actieve bijdrage bij regionale evenementen. George Wesseling van RTV Drenthe: “Altijd in de buurt, is voor zowel RTV Drenthe als voor de Roompot Baja Borger een passende slogan. Wij zijn dan ook vanzelfsprekend weer mediapartner”. Zo wordt de rally in de gemeente Borger-Odoorn gereden en is het streven om een sterke lokale en regionale samenwerking te realiseren. Tijdens het evenement op 3 en 4 november zal RTV Drenthe op diverse manieren aanwezig zijn.

Meer info en regionaal nieuws: RTV Drenthe – Altijd in de buurt –


Meer info: Bertram House of special brands


Generatoren Nederland BV

Generatoren Nederland uit Stadskanaal zal het bivak van de Roompot Baja Borger voorzien van een goede en betrouwbare spanningsvoorziening. Hiermee is het voor de teams mogelijk om hun elektrisch gereedschap, werklicht, laptops, koelkast enz. te gebruiken. Zonder stroom is het lastig werken.

Dick de Raad: “Als mobiele energieleverancier is het voor ons geen probleem om de teams in het bivak van stroom te voorzien. We werken veelal in afgelegen gebieden dus dit past wel bij ons”. Roompot Baja Borger is blij met de ondersteuning van Generatoren Nederland uit Stadskanaal!

Meer info: Generatoren Nederland BV


Exception

Meer info: Exception


Karcher Nederland Official Cleaning Partner

Meer info: Kärcher


Schoonex Reinigingssystemen

Meer info: Schoones Reinigingssystemen


Interflame Brandbeveiliging en opleidingen

Interflame zorgt voor de nodige brandblussers in het bivak als in de route.

 

Meer info: Interflame


Hier kan uw bedrijf staan!